woensdag 23 februari 2011

ik heb een nieuwe blog.

Ik moet natuurlijk eerst even alle lezers van de vorige blog bedanken voor hun bijdragen, hun reacties, en vooral ook de reactie dat ik door moest gaan. Ze doen goed.

De afgelopen tijd heb ik natuurlijk erg veel aan mijn kop gehad. Ziekte van mijn ma, verhuizing naar Ede, busopleiding, en natuurlijk de bezuinigingen die de Nederlandse cultuur in totale armoede laat vervallen.
Daarnaast was er een veel praktischere reden om niet te bloggen: door de verhuizing was ik tijdelijk even internet-loos. Maar dankzij Roel van de Kabath, KPN, en een heel vriendelijke defensie monteur kan ik vandaag weer zonder restricties genieten van alle moois en alle lelijks van het wereldwijde web. Me erover verbazen, verheugen, verwonderen.

Ik begrijp nog niet helemaal hoe de entertoets in deze blog werkt, en dat levert me nu al irritatie op.

Echt heel veel te melden heb ik niet. Anders dan dat ik wat aan de brakke kant ben. Wellicht volgen er later weer leuke stukjes, of droevige stukjes. Maar nu even alleen de aankondiging dat ik weer een blog heb. Spread the word...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Stoelen, mieren, oorlog en gekwek

Onze nieuwe stoelen zijn gearriveerd. Dat is een paar weken eerder dan de beloofde leveringsdatum, en daar kunnen heel wat grotere bedrijven...