Raar nieuws.

Only in America...

Een man, die op zijn vrijgezellenfeest een stripclub bezocht, hield daar een gescheurde blaas aan over. En niet omdat de man zijn laatste uurtje als ongetrouwde man vierde met liters bier, maar omdat een stripper met haar volle gewicht op zijn schoot lazerde.
Autsj. Pijnlijk voor beiden.
Die stripper moet zich behoorlijk lullig hebben gevoeld. Je bent professioneel paaldanseres, je verliest de greep en belandt op schoot bij een vent die je normaal gesproken het liefst in je tieten grijpt.
Lullig ook voor de man. Hij had gehoopt op een wat warmer onthaal.

De man hield er zoals gezegd een gescheurde blaas aan over. En moest dus naar het ziekenhuis.
Nu, een poos later wil de man dat de ziekenhuiskosten door de stripclub betaald worden. (Ergens is dit logisch. Bedrijfsongevalletje enzo). Maar hij wil ook dat zijn mentale leed betaald moet worden. Voor een totaal bedrag van 50.000 euro.

En dat laatste daar val ik over. (Woordspeling). Want wat voor goedkope zak hooi ben je als je emotionele leed, opgeteld bij de kosten voor de operatie maar 50.000 euro is? Dan heb je toch ook het gevoelsleven van een garnaal? Als ik zijn vrouw was, zou ik hem nu dumpen. De operatie kostte misschien 20.000 euro. En je mentale leed maar 30.000? Daar had hij veel meer uit moeten halen. Op zijn minst een paar miljoen.
En zo'n mentaal armlastige garnaal moet later de kinderen opvoeden. Nog even los van het feit dat je hoopt dat je kinderen vrienden krijgen die iets beters weten te verzinnen voor een vrijgezellen feest dan naar een stripclub te gaan.

Dus voor een Amerikaan, die toch opgegroeid is in de aanklaag-cultuur, maakt hij toch geen goeie sier.

Na alle blunderende Amerikaanse politici (vrouwen die een mechanisme hebben die zwangerschap na verkrachting voorkomt) deze week ook weer een mooie: een gouverneur die (en dat is voor de verandering voor een Amerikaan toch  best een loffelijk streven) iets goeds wilde doen: hij wilde bekendheid geven aan een informatie nummer over hersenvliesontsteking. Een heel gevaarlijke ziekte. Hulde voor deze gouverneur. Beetje jammer alleen dat hij het verkeerde nummer bekend maakte. Hij gebruikte hiervoor namelijk het nummer van een sekslijn.
Je zou je afvragen hoe het in vredesnaam mogelijk is dat je twee van zulke verschillende lijnen zo vreselijk door elkaar kan halen. Zou hij die ochtend nog rukkend achter zijn buro hebben gezeten toen hij op het idee kwam om wat reclame te maken voor een  medische info-lijn? En toen met rode oortjes het verkeerde nummer op zijn to-do-list hebben gezet?
Of lag de fout bij zijn medewerkers, die door gebrek aan tijd hun vrouw niet meer kunnen zien en dus aangewezen zijn op telefoonseks, waardoor ze zich vergisten.
Op zich, fouten zijn menselijk, maar juist in het o zo puriteinse Amerika is het natuurlijk raar dat zulke fouten ontstaan. Ik denk dat Freud zou staan te juichen.

Over Freud gesproken:
Dan een geintje uit Engeland. Ook alweer een paar dagen oud.
Een bepaalde transseksueel wil na 23 jaar zijn piemel terug. Jaren geleden verruilde deze man... vrouw.... laat maar, zijn mannelijkheid voor een vagina. Typisch gevalletje van ruilen komt huilen.
Nu wil hij dus zijn pielemoos terug. Had je daar dan 23 jaar geleden niet wat beter over na moeten denken? Dat is een beetje dom. En ik vraag me gelijk af: wat als hij/zij  straks weer spijt krijgt? Moet die net zorgvuldig aangenaaide penis er dan maar weer af? En gaat hij/zij zijn inmiddels leeggelopen borsten weer op laten vullen met hormonen?
Dat er transseksuelen zijn, doet me niks, dat ze alle hulp krijgen om als man/vrouw verder te kunnen: HULDE! Maar wat moet je in vredesnaam toch doen met een spijtoptant? Moet je dan als chirurg niet gewoon zeggen: nee beste man/vrouw, we gaan je niet nog eens opereren. Ga eerst maar eens met een therapeut praten.

Een heus schandaal, al een paar weken oud, leverde de stad Las Vegas 23 miljoen euro op. Dus voor 23 miljoen euro, houden de puriteinen hun bek dicht, want geld is geld. Het gaat hier om de naaktfoto's van Prins Harry. Ook prins Harry bleek een man van vlees en bloed. Als er naaktfoto's van mij zouden circuleren, ben ik bang dat niemand er een schandaal van maakt. Nou ja, wellicht mijn vriendin. Want mijn naaktheid behoort haar toe. Goddank ben ik geen prins. Maar toch zou ik wel een deel van die 23 miljoen willen hebben. Tis mijn lijf. Wie zijn die lui in Las Vegas om daar even 23 miljoen euro voor te beuren?
Aan de andere kant: nu hebben die gekke amerikanen wel gezien dat ook een lid van een koninklijk huis gewoon een mens is. Wellicht kunnen ze daar wat mee in de toekomst. Als ze weer eens over zaken gaan praten waar ze geen verstand van hebben.
Reacties

Populaire posts van deze blog

Contact/Verkoop...

Zomaar wat.

De bakker en jente.