zaterdag 9 januari 2021

Van de wap.

Ik vind mezelf behoorlijk slim. Dat is iets waar ik zelden tot nooit mee te koop loop, maar het is nu eenmaal zo. Ik ben best slim.
Nadat mij door een voormalig vriend en huidig viruswappie meermaals te kennen werd gegeven dat ik onderzoek moest doen, en dan vooral niet de meenstriemmedia, maar de door Willem Engel(des doods) en zijn volgelingen goedgekeurde "bronnen", ben ik dus op onderzoek uit gegaan.
Ik heb alle meenstriemmedia en alle Engeldesdoodse bronnen links laten liggen, en heb gedegen, wetenschappelijk onderzoek gedaan.
Helaas moet ik Willem Engel(desdoods) en zijn vieze clubje fanatici gelijk geven: er zitten nanochips in de vaccins. En ja, die nanochips zijn bedoeld om ons domme schapen in het gareel te houden.
Ze hadden het wat mij betreft ook met een roedeltje honden af gekund, maar blijkbaar zijn nanochips goedkoper dan een roedel honden.
Ik heb echter een kleine 'bug' ontdekt in die nanochips. Die kunnen namelijk erg slecht tegen poeder van zilvervisjes in combinatie met dennennaalden van de nordmann-spar en doodgewoon bosbessensap.
Ik heb dit ontdekt door uitproberen, en het proces was dermate ranzig, dat ik het niet helemaal uit de doeken zal doen, maar het werkt als volgt (en de volgorde van de komende stappen zijn behoorlijk belangrijk, anders garandeer ik een correcte werking niet).
Vang bij halfvolle maan 20 zilvervisjes. Doe die in een afgesloten schaal in de magnetron (ja, dan ontploffen ze een beetje, maar dat maakt niet uit). Als ze dood zijn, schraap je alles bij elkaar, en dan leg je ze in een petrischaaltje op een klein vuurtje. Het is belangrijk dat je dit direct na de vangst doet, en liefst bij het licht van die halfvolle maan. Als de zilvervisrestjes helemaal droog zijn, hak je ze met een mes samen met de dennennaalden fijn (per zilvervisje 2 flinke dennennaalden, dus reken op 40 naalden).
Hoe fijner hoe beter, als je niet zeker bent of het fijn genoeg is: een goeie vijzel is de uitkomst.
Als het goed is, heb je nu een mooi egaal groen poeder.
Nu is het tijd om bosbessensap te maken. Het is van belang om het bosbessensap zo dun mogelijk te maken, ik leg zo uit waarom. Haal de bessen dus door de blender of maak er sap van met een keukendildo, en giet het dan door een zeef in een glas. 50 milliliter is zat. Nadat je het gezeefd hebt, nog eens door een fijnere zeef, en daarna door een steeds fijnmaziger doek, tot je echt alleen nog vloeistof hebt, en geen schilrestjes of pitstukjes.
Nu ga je de bessensap mengen met het poeder. Goed mengen, het moet niet gaan klonteren. Als het een goed vloeibaar mengsel is geworden, moet je het opzuigen met een injectienaald, en gelijk, zo vers mogelijk injecteren in een ader.
Dat is gelijk de reden waarom je geen al te grote brokjes moet hebben, want de naald kan ervan verstoppen.
Met dit spul in je lijf, heb je werkelijk geen enkel risico meer dat je door de 'Deepstate', Bill Gates of de Bilderberg groep gevolgd kan worden.
Ik deel dit, zodat iedereen die niet gevolgd wil worden, toch zonder argwaan te wekken bij de 'Deepstate' verder kan leven.
Ja, of niet natuurlijk, want ik geef uiteraard geen enkele garantie. Maar het is het proberen waard.

Over complete idioterie gesproken:
De aanhangers van Trump hebben op een prachtige manier duidelijk gemaakt wat ze vinden van de democratie, waar hun land zo'n enorm zelfverklaard voorvechter (letterlijk) van is.
De democratie is voor hun niks waard. Griezelige rednecks die zichzelf  "proudboys" noemen (waar ze dat vandaan halen, is me een raadsel, hun moeders zullen in elk geval beslist niet trots zijn op deze bende losgeslagen, schietgrage idioten) bestormden het capitool, en de rest is history.
Tot zover de decocratie, gelukkig blijkt er aan het eind van 4 desastreuze jaren, toch iets van verstand in Trump gevaren te zijn, want hij heeft zijn nederlaag erkend, al is hij het er niet mee eens. (Jente van bijna 6 kan dat al beter).
Goed, ook in Nederland geschokte reacties, en terecht.
En ik concludeer dat de gemiddelde viruswap een enorme Trump-fan is.
Want het was volgens Viruswap niet de trouwe (en domme) Trump-aanhang die korte metten wilde maken met de democratie, neeeeeee het was de antifa. Dit werd geconcludeerd na het zien van "live" beelden. En dan niet de "live" beelden van de meenstriemmedia, maar de "live"beelden van.... Ehh, ja, goed, dat blijft een beetje duister. Net zoals alle zogenaamde bronnen waaruit de gemiddelde viruswap citeert als hij claimt "onderzoek" gedaan te hebben.
Viel me aan het begin van deze pandemie al op: ik moest onderzoek doen. Waarnaar, werd me niet duidelijk. Ik kreeg ook geen enkele hint, in welke richting ik moest onderzoeken.
Ja, ik mocht vooral niet de meenstriemmedia lezen. Maar wat dan wel?
En de resultaten van viruswap's onderzoek werden ook niet gedeeld. Anders dan dat viruswap zo af en toe, zonder enige argumentatie of bronvermelding, wist te melden dat een andere mening, of zelfs gewoon feiten: kolder zijn. Of dat het kant nog wal raakt. (Ik citeer die laatste letterlijk, want onderzoek doen naar zeer moeilijk materiaal leverde blijkbaar geen betere taalbeheersing op). 

Het zal duidelijk zijn: ik ben klaar met de viruswappen. Het totale gebrek aan realiteitszin van die lui, en de volstrekte offensieve onzin die die lui als waarheid verkondigen, en en passant de anders denkenden lekker beledigen, is me een doorn in het oog. Vooral de misplaatste arrogantie die blijkt uit hun bestaan en uitingen is er een die me ertoe aanzette om eens grote schoonmaak te houden in mijn social media.
Begrijp me niet verkeerd: ik snap dat er mensen zijn die niet staan te springen om die spuit te halen. En tot mijn grote tevredenheid zijn er in mijn vriendengroepen ook mensen die dat dus op een normale, respectvolle manier kunnen brengen. Mensen die hun standpunt duidelijk kunnen maken zonder mij voor schaap uit te maken. Zonder dat ze misplaatst arrogant doen over wat zij zogenaamd wél weten en ik niet.
Dan kan ik het nog met ze oneens zijn: wederzijds respect zorgt er dan voor dat ik me ook een stuk koester hou en genuanceerder reageer. Die mensen, noem ik ook geen viruswap. Dat zijn gewoon mensen met wie ik gezellig koffie drink, en we het erover eens zijn dat we het niet eens zijn.
En dat zijn ook de mensen die Willem Engel(desdoods) niet als heilige zien, en meneer Trump ook maar nauwelijks lusten.

Ik las zojuist in de meenstriemmedia een deel van het partijprogramma van Geert Wilders en zijn PVV.
Letterlijk om depressief van te worden, en dan heb ik alleen nog maar de hoofdpunten gelezen. Meneer Wilders wil terug naar "oerhollandse gezelligheid". Met een kopje thee en een kaakje op de bank, SBS6 blerend op de achtergrond, want de publieke omroep moet opgedoekt worden. (Waarschijnlijk te links).
Terug naar de kringverjaardag met een blokje jonge kaas, een plak leverworst met mosterd, waar tante Bep haar boomer-mening luidkeels kakelt, om over SBS6 heen te komen.
Dat, samen met Sinterklaas en zwarte piet, is voor de PVV de enige Nederlandse cultuur, want voor de rest is meneer Wilders tegen elke vorm van cultuur. Al jaren. De hypocriet.
De stellingname ten opzichte van religie is geen onverwachte, maar desalniettemin één grote, inconsequente ellende.
Hij wil de vrijheid van bijzonder onderwijs behouden. Maar alleen voor de christelijken. Islamitisch onderwijs moet (hè wat onverwacht) verboden worden.
En de democratie en vrijheid van ons land, waar hij zo op geilt, geldt alleen maar voor blanke, een tikkeltje arische mensen, want de rest verliest als het aan hem ligt, zijn stemrecht.
Nu ben ik behoorlijk naar rechts op geschoven in de loop van mijn leven, maar deze man is werkelijk een walgelijk haatvarken. Gelukkig is dat maar één van de partijen die we weg kunnen stemmen. Ik roep dus ook van ganser harte op, om meneer Wilders weg te stemmen. Dit soort culturele, sociale, economische armoedigheid, moet misschien maar in de buurt van Staphorst een kleine enclave gaan vormen, maar zeker geen land besturen. We zouden met 1 dag al finaal naar de klote zijn.

En dan door naar de leuke dingen van dit weekend. Ik ben zoetjes aan bezig met mijn auto lekker te verwennen met allemaal goede dingen.
Wat mij daarbij opviel, was dat er in het leer een lange en diepe slijtplek zit. Net niet doorgesleten. Om dat ik dit zo wilde houden, ging ik op onderzoek uit. (Ik durf dit inmiddels bijna niet meer uit te spreken of te typen, onderzoek....).
En ik kwam bij een bedrijf in Limburg uit dat reparatiesetjes verkoopt voor leren stoelen. Dat leek me wel wat, en ik bestelde er een set. Baat het niet, dan schaadt het niet.
En de instructies tot de letter volgende, (inclusief de voorgestelde tijd, wat in mijn geval toch best een unicum mag heten) lukte het best goed om de beschadiging te repareren met het vulmiddel, en er een glad en mooi geheel van te maken.
So far, so good.
Maar toen kwam het: bij die kit, kwam ook een keur aan verven. De basis verf, en een paar potten primaire kleuren, om de exacte tint te maken, die op mijn interieur hoort.
Ik heb niet één, niet twee, niet drie en zelfs geen vier pogingen gedaan om de juiste tint te krijgen. Het zijn er 10 geweest.
En toen verloor ik te langen leste, mijn geduld.
Nee, ik heb niet gesmeten met verf, noch heb ik de straat bij elkaar gebruld van pure frustratie. Ik was iets wijzer dan dat: knarsetandend van ellende heb ik mijn Ilse gevraagd of zij dit voor mij kon maken.
Ilse kwam, zag, bleef rustig en overwon met een overtuiging waar zelfs Wilders een dikke punt aan kan zuigen.
Blij als een kind bij de kermis was ik, en even blij kon ik de stoel bijkleuren. Op de bijrijdersstoel zaten roze vlekken van onbekende afkomst. Die heb ik er ook mee weg kunnen werken.
Het resultaat is dat ik nu een lederen interieur heb dat er weliswaar gebruikt uitziet, maar chique gebruikt, in plaats van shabby gebruikt. En mocht het bij het opdrogen toch net niet de goeie tint zijn geweest, ik heb een Ilse, en genoeg verf over om het nog eens te proberen.

Goed, dit geschreven hebbende, is mijn weekend begonnen. En ga ik genieten van wat vrije tijd.
Jente is bij opa en oma, en dat geeft haar wat afleiding even weg bij ons, en ons eventjes wat rust.
Ik wens u allen een briljant weekend toe.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Een weekje vrije herdenkingen.

1 mei geldt als de dag van de arbeid. In de rest van de wereld. De rest van de wereld herdenkt dan het feit dat bedrijven niet kunnen bestaa...